Kategoriler
Proje Haberleri

İlkim Cadde Konutları satışa sunuldu

Aydın, Kuşadası’nda hayata geçirilen İlkim Cadde Konutları projesinde daire satışları tüm hızı ile devam ediyor. Proje FuYapı A.Ş. firması tarafından Kuşadası, Davutlar’da inşa ediliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri neler? Kaç tip daire var? Konutların fiyatları ne kadar? Proje ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevabına haberimiz devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Öncelikle projeden genel olarak bahsetmek gerekirse 3 ve 4 katlı iki konut bloğundan oluşmaktadır. Konut projesinde toplam 36 adet konut yer almaktadır. İki konut bloğunda ise 1+1 ve 2+1 tip daireler yer almaktadır. Peki dairelerin büyüklükleri ne kadar? Dairelerden 1+1 tipinde olanı brüt 51 metrekare, net ise 45 metrekare büyüklüğe sahiptir. 2+1 tipinde olan daireler ise brüt 80 metrekare, net ise 71 metrekaredir.

İlkim Cadde Konutları projesinde çocuk oyun alanı, peyzaj alanları, sığınak, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, asansör gibi genel özellikler yer alıyor. Daireler içerisinde ise hilton lavabo, duşakabin, kiler, ısı cam, fiber İnternet, görüntülü diafon, antrasit pvc doğrama gibi özellikler vardır.

İlkim Cadde Konutları fiyatları ne kadar?

Projedeki dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. Bu özellikleri dikkate aldığımızda brüt 51 metrekarelik 1+1 tip daireler 330 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Aynı şekilde brüt 80 metrekarelik 2+1 tip daireler de 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 51 metrekare brüt alana sahip 1+1 bahçeli daire fiyatları 380 bin TL’den başlıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Yatay mimari de tasarlanan konut projesi yazlık konseptinin dışında ayrıca 12 ay oturama uygundur. Alış veriş yapabileceğiniz alanlar, sağlık ile ilgili yerler projeye yürüme mesafesinde yer almaktadır. Kuşadası konut projesinin inşasına 2021 yılı Ocak ayı içerisinde başlandı. Davutlar konut projesinin 2021 yılı sonlarına doğru tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Aydın, Kuşadası, Davutlar Mahallesi’nde yer alan proje denize ve sahile 2 km mesafededir. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0256 613 20 22 ve 0537 066 40 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Tel: 0256 613 20 22