Kategoriler
Proje Haberleri

İlkim Concept Plus 3.Etabı Satışta

Aydın Kuşadası villa projesi Fu Yapı A.Ş firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin 3.etabı villa satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda projenin 2022 yıl sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır. İlkim Concept Plus villa projesinde yer alan villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Villa fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Didim İlçesi, Davutlar Mahallesi’nde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen villa projesi 90 adet bağımsız villadan meydana gelmektedir.

Proje kapsamında yer alan villalar akıllı ev sistemine sahiptir. Villa içlerinde tv-uydu sistem, ankastre set, teras bulunmaktadır. Aynı zamanda giyinme odası ve kiler de mevcuttur. Bunların yanı sıra villalarda müstakil bahçe, özel otopark, otomatik bahçe sulama olanakları bulunmaktadır. Bunların yanı sıra site içerisinde kafeterya, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve spor salonu yer almaktadır. Üstelik kameralı güvenlik sistemi de bulunmaktadır.

2 katlı villalardan oluşan  İlkim Concept Plus villa projesinde tek tip villa seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip villalardan oluşmaktadır. Villaların büyüklükleri ise brüt 150 metrekare ile 158 metrekare arasında değişmektedir.

 İlkim Concept Plus Villa Fiyatları Ne Kadar?

Kuşadası konut projesinde yer alan villaların fiyatları villaların büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 1 milyon 550 bin TL’den 1 milyon 700 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

Projede villa fiyatları, %40 peşinat ve kalan tutarda taksitlendirme seçeneklerinden oluşmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Davutlar konut projesi, Aydın/Kuşadası Davutlar Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje şehir merkezi, market, eczane gibi noktalara da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0537 440 08 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…