Kategoriler
Proje Haberleri

İlkim Green Concept satışları başladı

Kuşadası konut projesi İlkim Invest Fuyapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi’nde yer almaktadır. İlkim Green Concept projesinde lansman satışları başlamıştır.

İlkim Green Concept özellikleri neler?

Konut projesi 12 adet müstakil ve 40 adet ikiz dubleks konutlardan meydana gelmektedir. Davutlar Mahallesi’nde Samson dağları eteklerinde yer alan konut projesinde toplam 52 adet bağımsız bölüm yer almaktadır.

İlkim Green Concept villa projesindeki villalarda akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Ayrıca villalarda veranda, tam otomatik panjur, vestiyer, ısı cam gibi özellikler de yer almaktadır. Yüksek tavanlı villaların yer aldığı projede ayrıca hırsız alarmı ve duman detektörü de yer almaktadır.

Dış cephelerde ısı, ses ve su yalıtımı olup ayrıca her villaya özel otopark bulunmaktadır. Her villaya farklı bağımsız giriş olup kameralı güvenlik sistemi ve otomatik sulama sistemi projede yer almaktadır. Sosyal alan olarak ise proje içerisinde çocuk oyun parkı ve basketbol sahası yer almaktadır.

İlkim Green Concept nerede yer alıyor?

Davutlar villa projesi denize 3 km mesafede, Kuşadası şehir merkezi’ne 15 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje long beach plajına 5, Kuşadası AVM’ye 7, Söke Novada AVM’ye 18 dakika mesafededir. Adnan Menderes Havaalanı’na 78 dakika mesafede bulunan proje ayrıca Bodrum’a 120 dakika, Milas Bodrum Havaalanı’na 95 dakika mesafededir. Didim’e ve Milli Park’a ise 15 dakika mesafede yer almaktadır.

Villa projesinin satış ofisi Cumhuriyet Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı, No: 8 Kuşadası / Aydın adresinde yer almaktadır. Detaylı bilgi için firmanın satış ofisi ile iletişime geçebilir veya 0256 613 20 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…