Kategoriler
Proje Haberleri

İlkim İnvest Kuşadası’nda yükseliyor

Fu Yapı A.Ş. firması kalite ve güvencesi ile Aydın İli, Kuşadası İlçesi Davutlar’da hayata geçirilen İlkim İnvest Kuşadası projesinde yeni bir kampanya başlatıldı.

İlkim İnvest Kuşadası projesi İlkim Konakları, İlkim Villaları, İlkim Concept ve İlkim Concept Plus etaplarından meydana geliyor. Projenin bir etabı olan İlkim Concept etabında yeni bir kampanya başlatıldı. Projede yer alan villalarda kampanyaya özel indirim fırsatı sunuluyor.

Proje özellikleri neler?

Kuşadası, Davutlar’da Milli Park ve Dilek Yarımadası’na komşu bir alan üzerinde hayata geçirilen projenin İlkim Konakları etabında 48 adet daire yer alıyor. Projenin İlkim Villaları etabında 20 adet villa yer alıyor. Projenin İlkim Concept etabında 24 adet villa yer alıyor. Projenin İlkim Concept Plus etabında ise 46 adet villa yer alıyor.

Toplam 24 adet villadan meydana gelen İlkim Concept projesinde 3+1 tipinde 2 katlı dubleks villalar yer alıyor. Projede yer alan villalar 154 metrekare ve 185 metrekare olmak üzere iki farklı büyüklüklerde tasarlandı.

İlkim Concept fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 3+1 tip villalar 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede satılık villa fiyatları 1 milyon 550 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede başlatılan kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 30’a varan indirim fırsatı sunuluyor.

İlkim Concept Kuşadası projesinde kafeterya, çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve spor salonu gibi bir çok sosyal alana yer veriliyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden projenin 2021 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Detaylı bilgi için 0542 613 20 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

“İlkim İnvest Kuşadası’nda yükseliyor” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.