Kategoriler
Proje Haberleri

İmge Life hemen teslim

Gültekin İnşaat firmasının imzası ile İmge Life projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzmir şehrine bağlı bulunan Menemen ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanmış olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu kapsamda bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje, bünyesindeki hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor.

Zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlayan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. İmge Life projesi toplamda 170 konut kapasiteli olacak şekilde inşa edildi. Bahsi geçen projedeki bloklar yedi katlı olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. İki farklı daire tipinden oluşan konutların büyüklük planları ise üç farklı taslaktan oluşturuldu.

İmge Life projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar 80 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri ise 144 metrekare ile 157 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklük seçeneklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. İmge Life projesinde bulunan 2+1 konutlar 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 352 bin TL’den başlıyor. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0549 827 47 18