Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İmgelife Menemen’de satışlar devam ediyor

İzmir’in Menemen ilçesinde Gültekin İnşaat tarafında inşa edilen ve teslimlerin de yaklaştığı bölgenin en iddalı projeleri arasında yer almaya adar İmge Life Evleri projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

7 bin 724 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yükselen İmgelife İzmir projesi farklı mimarisi ile de dikkat çekiyor. 5 konut bloğundan meydana gelen İmgelife Evleri projesinde toplam 170 adet konut yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 74 ila 157 metrekare arasında değişiyor.

2018 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenen projede yer alan 2+1 daireler 210 bin TL ile 290 bin TL arasında, 3+1 daireler ise 310 bin TL ila 345 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Projedeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Projede açık ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik ve kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu ve açık otopark alanı gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Eğitim ve sağlık merkezlerinin yanıbaşında yer alan projenin dötte biri, satışa çıktığı ilk gün satılmıştı.

Çevreyoluna, metroya ve alışveriş merkezlerine birkaç dakika uzaklıktaki proje, Koyundere Mahallesi, Erol Tarakçıoğlu Caddesi, Menemen / İzmir adresinde yer alıyor.

Tel: 444 9 063