Kategoriler
Proje Haberleri

İmpa Tek Adana Lüks Severleri Bekliyor

Adana Sarıçam ilçesinde İmpa İnşaat tarafından hazırlanan “Tek” projesi alıcılarını bekliyor. Gerek modern duruşu, gerek konum olarak merkezi oluşu gerek iç tasarımı ile gözleri kamaştırıyor. Özellikle lüks ev sevenler için modern bir seçim olacaktır İmpa Tek Adana projesi. Özellikle yatırım yapmak isteyenler için yeni stadyumun tam karşısında konumlanmıştır. Ayrıca adliye ve üniversiteler bölgesinde olmasıyla da beyin göçü için ideal bir seçim olacaktır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

İmpa İnşaat tarafından sunulan proje, birçok özelliğe sahip. Zaten İmpa İnşaat, alanında bilinen ve de kaliteli işler ortaya koyan bir firmadır. Genel olarak müşteri memnuniyeti oldukça yüksek bir firmadır. İskansız bina bulundurmaması ve alt yapısız bina inşa etmemesi ile ilgi çekmektedir. Ayrıca proje satış sonrasında iskan, sayaç vs. gibi ekstra ücret ödemek zorunda da kalınmamaktadır. Proje alıcılarının bir avantajı da sattık bitti gibi olaylar olmaması. İmpa İnşaat tarafından alıcılara 2 sene boyunca satış sonrası destek verilmektedir. Ayrıca işçilik garantisi de vardır.

İmpa Tek Adana Konumuyla Oldukça İlgi Çekici

Adana’nın Sarıçam ilçesinin Çarkıpare Mahallesinde modernlik seviyesini arttırmaktadır proje. Her bir dairenin klimalı olması ve binanın her cephesinden güneş alması ilgi çekicidir. Ayrıca konum olarak bakıldığında Çukurova Üniversitesi ile yürüme mesafesi kadardır. Bunun yanı sıra bölge adliyesi, Alparslan Türkeş Üniversitesi de yürüme mesafesi kadar uzaklıktadır. Yani özetle oldukça merkezi bir konumdadır.

İmpa Tek Adana Daire Özellikleri

Proje yatırım amaçlı 1+1 ev arayanlar için oldukça idealdir. Hem üniversite konumunda olması hem de adliye konumunda olması değerini fazlasıyla arttırmaktadır. Net 40 metrekare büyüklüğe sahip daireler 1+1 özellikte olup 204 bin TL’den başlayan fiyatlara satılmaktadır. Daireler klimalıdır ve ayrıca tüm bu özelliklere rağmen uygun olması inşaat firmasından direkt alınacak olmasıdır. Her cepheden güneş alıyor olması da evlerin ışık konusunda da avantajlı olduğunu göstermektedir. Ayrıca balkon avantajı da bulunmaktadır. Daha detaylı bilgiler almak isterseniz 0322 261 69 99 no’lu telefonu arayabilirsiniz.

Diğer ilanlara da bakmak isterseniz buraya tıklayın.