Kategoriler
Proje Haberleri

İmpa Vera Sarıçam lansmana özel fırsatlarla satışta

İmpa Vera Sarıçam projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Adana Sarıçam’da bulunan proje İmpa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip ultra lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip ultra lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 161 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 123 metrekare olmaktadır. Dairelerde doğalgaz kombi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra elektrik, su, doğalgaz ve kanalizasyon alt yapısı eksiksiz teslim edilmektedir. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır.

İmpa Vera Sarıçam konumu ve fiyatları hakkında

İmpa Vera Sarıçam projesi, Adana’nın Sarıçam İlçesi Çarkıpare Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar Üniversitelere, yeni stadyuma ve bölge adliyesine yakın konumdadır.

Projede bulunan, brüt 161 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 690 bin TL’den satışa sunulmuştur. Söz konusu projede lansmana özel yüzde 10 indirimli satış avantajı bulunmaktadır. Bu kampanya sayesinde daire fiyatları 690 bin TL yerine 621 bin TL’den başlamaktadır. Ancak kampanya sınırlı sayıda daire için geçerlidir. Ayrıca konutlarda 2 yıl boyunca satış sonrası destek ile malzeme ve işçilik garantisi verilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (322) 261 69 99 veya 0 (542) 432 38 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version