Kategoriler
Proje Haberleri

İmroz Green Roof satışları devam ediyor

İmroz Green Roof projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bilgin MB İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin toplam inşaat alanı 2.500 metrekaredir. Site içerisinde 3 bloktan oluşan 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje toplam inşaat alanı 2.500 metrekaredir. Site içerisinde 3 bloktan oluşan 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü kat bahçesi dahil 92 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü balkon ve teras dahil 106 metrekare olmaktadır. 1 artı 1 konutların üst katlarında daire toplam alanı kadar mutfak bulunmaktadır. Ayrıca içerisinde bitkilendirilmiş yeşil çatılar oluşturulmuştur. 2 artı 1 konutlar kendi bahçesi olan müstakil girişli dubleks konutlar olarak tasarlanmıştır. Üstelik projedeki tüm konutların girişleri müstakildir. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda ısıtma sistemi olarak klima alt yapısı bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca zemine seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri mevcuttur.

İmroz Green Roof konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Ayrıca bu proje şehir merkezine yakın olup konutların tamamı panoramik günbatımı ve deniz manzarasına sahiptir. Bunun yanı sıra doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

İmroz Green Roof fiyatları ne kadardır?

İmroz Green Roof projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Brüt 92 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon TL’den satışa sunulmuştur.

Ayrıca brüt 102 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 1 milyon TL’den başlamaktadır.

106 metrekare brüt alana sahip 2 artı 1 bahçeli dubleks dairelerin fiyatları 1 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 486 81 53 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…