Kategoriler
Proje Haberleri

İmroz Vadi Evleri satışları başladı

İmroz Vadi Evleri projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İmroz Kocaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 blok ve 42 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 normal daireler ile 24 adet 2 artı 1 dubleks konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 blok ve 42 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 normal daireler ile 24 adet 2 artı 1 dubleks konutlardan oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 90 ile 95 metrekare olmaktadır. Dubleks konutların kendisine ait 25 ile 30 metrekare müstakil bahçeleri olmaktadır. Dubleks konutların giriş katında salon, mutfak ve banyo olmaktadır. Ayrıca üst katında 2 adet yatak odası ve 6.5 metrekare balkon olmaktadır. Normal daireler açık mutfak şeklinde olmaktadır. Ayrıca mutfakların içerisinde ankastre set yer almaktadır. Mutfak tezgahları granit, dolapları ise mebran kapak olarak yapılmaktadır. Banyo duvarlarına seramik kaplama yapılmaktadır. Üstelik banyoların içerisinde duşakabin ve banyo dolabı yer almaktadır. Islak zeminler seramik, salon zeminleri granit olmaktadır. Oda zeminleri ise laminant parke olmaktadır. Bunun yanı sıra salonlarda asma tavan ve spot aydınlatma kullanılmaktadır.

İmroz Vadi Evleri konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi Kuzulimanı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Projenin konumu yeni yapılan sağlık ocağına 50 metre mesafede yer almaktadır. Üstelik sitenin içerisinde zeytin ağaçları mevcuttur.

İmroz Vadi Evleri fiyatları ne kadardır?

İmroz Vadi Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 465.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 475.000 TL ile 485.000 TL arasındadır. Ayrıca brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 495.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 644 17 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version