Kategoriler
Proje Haberleri

İmş 14 Adana teslime hazır

İmş 14 Adana konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Adana’nın Seyhan İlçesinde yükselen İmş İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje tamamlanmış olup, anahtar teslim daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda İmş 14 Adana modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler cam balkon, ankastre set, giyinme odası, vestiyer, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Binada ayrıca asansör, açık otopark, çocuk oyun alanı, kamelya, peyzaj alanı gibi olanaklar yer almaktadır.

Tek katlı bloktan meydana gelen projenin 3 katı işyeri, 5 katı konut olarak tasarlanmıştır. Adana Seyhan konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 3+1 tip daire seçeneğine bulunmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 3+1 tip daireler brüt 160 metrekare brüt alana sahiptir.

İmş 14 Adana konumu ve fiyatları hakkında

İmş 14 Adana konut projesi, Aliye İzzet Begoviç Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje tekzen karşısında bulunup toplu ulaşım araçlarına, Pazar yerine, izban durağına ve marketlere yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

Brüt 160 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 990 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler krediye uygun olup, daireler teslime hazırdır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0536 967 39 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…