Kategoriler
Proje Haberleri

İncek Bella Pais Konutları fiyat

Adından da anlaşılacağı gibi Ankara şehrine bağlı bulunan İncek ilçesinde İncek Bella Pais Konutları  projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Barış İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde barındırdığı konforlu konutları sayesinde aile yaşamına da hitap ediyor. İncek Bella Pais Konutları projesi bünyesinde 409 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje otuz iki katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar konumu itibariyle de ilgi görüyor. İncek Bella Pais Konutları projesindeki konutlar Alacaatlı Mahallesi, 3630 Caddesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

İncek Bella Pais Konutları projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 61 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 1+1 konutlar 369 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. İncek Bella Pais Konutları projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 650 bin bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan konutlardan 4+1 olanlar ise 1 milyon 40 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.