Kategoriler
Emlak Haberleri

İncek Life’ta yüzde 5 peşinatla

Sinpaş GYO tarafından Ankara İli, Yenimahalle mahallesi, İncek’te hayata geçirilen İncek Life projesinde yüzde 5 peşinat ödeyerek hemen taşınabileğiniz bir daireye sahip olabiliyorsunuz.

Kalan son 15 adet daire için başlatılan kampanyaya göre yüzde 5 peşinat ödedikten 1 yıl sonra yüzde 25 ödüyorsunuz. Kalan tutarı ise 50 ay vade ve sıfır faizle ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz.

150 bin metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde inşa edilen Sinpaş İncek Life projesinde 5 farklı tip blok ve 2 farklı tip villa seçeneğinden meydana geliyor.

75 metrekareden 451 metrekareye kadar değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Sinpaş İncek Life projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Yoga ve Pilates alanı, bisiklet, yürüyüş, koşu parkı, tenis kortu, golf pratik alanı, adrenalin arena kulüp evi, zen kulüp, macera parkı, çocuk oyun alanları, piknik-barbekü alanı gibi aktivite alanlarının bulunduğu Sinpaş İncek Life projesinde fiyatlar ise 640 bin TL’den başlıyor.

Tel: 444 1 440

Tasinmazhaber.Com