Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Bahçe Villaları Konya 2022’de teslime hazırlanıyor

İnci Bahçe Villaları Konya konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Konya’nın Selçuklu İlçesinde yükselen proje Misal İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Konut projesinin 2022 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İnci Bahçe Villaları Konya kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 10 villa yer almaktadır. Her villa 310 metrekarelik bahçe alanına sahip olup, her villanın 3 araçlık otoparkı bulunmaktadır.

Site 24 saat kapalı devre kamera sistemi ile izlenecektir. Ayrıca site girişinde ogs sistemi olacaktır. Bunun yanı sıra her villa çevresi bitkilerle çevrili müstakil bahçesi olacaktır. Selçuklu villa projesi kapsamında toplam 10 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 300 metrekare olarak tasarlanmıştır.

İnci Bahçe Villaları Konya konumu ve fiyatları hakkında

Konya konut projesi, Selçuklu’nun en güzel yeri Büyükşehir Caddesinin yakınında konumlandırılmıştır. Sakinlik arayanların tercihi olan proje ayrıca günlük hayatta ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 5+1 tip villaların fiyatları 2 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0332 320 40 45 ve 0505 400 52 55 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…