Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Cadde Kayseri satışları devam ediyor

İnci Cadde Kayseri projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ekal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 adet dükkan ve 53 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 adet dükkan ve 53 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Site içerisinde çift asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Konutlar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır. Daire içlerinde duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca alçıpan tavan uygulaması yapılmaktadır. Engelliye uygun asansör ve rampa girişi mevcuttur.

İnci Cadde Kayseri konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, hastane ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Proje alanı anayola yakın olup toplu taşıma olarak otobüs ve tramvay kullanabilirsiniz. Ayrıca Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne 2 dakika, Havalimanına ise 7 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

İnci Cadde Kayseri fiyarları ne kadardır?

İnci Cadde Kayseri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 565.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca sınırlı sayıda daire bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 502 09 09 veya 0 (538) 931 19 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version