Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Class Karasu uygun faiz oranları ile satışta

İnci Class Karasu projesi eşsiz yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Sakarya Karasu’da bulunan proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projede 2 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede 2 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 70 metrekare olmaktadır. Konut tipi olarak bahçe katı, giriş katı ve zemin kat yer almaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu mevcuttur. Banyoda duşakabin bulunmaktadır. Laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ayrıca Amerikan kapı ve Amerikan mutfak gibi birçok özellik bulunmaktadır.

İnci Class Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın olup dolmuş ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

İnci Class Karasu fiyatları ne kadardır?

İnci Class Karasu projesinde konut kredileri en uygun faiz oranları ile organize edilmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 80 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 370.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 718 24 84 ya da 0 (532) 331 78 76 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version