Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Class Karasu uygun kredi faiz oranlarıyla satışta

İnci Class Karasu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Sakarya Karasu’da bulunan proje Karasu Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 24 adet yazlık daire bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 konut tipiyle satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 24 adet yazlık daire bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 konut tipiyle satışa sunulmuştur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 70 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip olmakla birlikte görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Amerikan mutfak, barbekü, mutfak doğalgazı, çelik kapı ve spot aydınlatma gibi birçok özellik bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. 

İnci Class Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve doğa manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım konusunda anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma araçlarından dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

İnci Class Karasu fiyatları ne kadardır?

İnci Class Karasu projesinde konut kredileri en uygun faiz oranları ile organize edilmektedir. Projede bulunan brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 335.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca araç takası yapma imkanı da bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 343 43 13 veya 0 (533) 563 64 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…