Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Park Kuşadası Güzelçamlı’da yükseliyor

İnci Park Kuşadası konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yükselen proje Enar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar yüksek tavanlı loft dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3+1 tip, loft dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda İnci Park Kuşadası deprem yönetmeliğine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Projede duvarlarda ısı ve ses yalıtımı, çatıda izolasyon, ısı camlı pvc doğrama kullanılmıştır. Aynı zamanda Hilton banyo, asma tavan, görüntülü konuşma sistemi gibi donatılara da sahiptir. Sitede çevre duvarı ve aydınlatma gibi özelliklerin yanı sıra su deposu ve hidrofor sistemi de bulunmaktadır. Ayrıca her daire için ayrı ayrı kat kalorifer sistemi de mevcutturç

Proje kapsamında brüt 110 metrekare alana sahip, 3+1 tip yüksek tavanlı loft dairelere yer verilmiştir. Ayrıca projede 2 katlı toplam 16 adet daire yer almaktadır. Daireler havuzlu ve bahçeli olup denize yalnıza 700 metre uzaklıkta yer almaktadır.

İnci Park Kuşadası konumu ve fiyatları hakkında

İnci Park Kuşadası konut projesi, Kuşadası, Güzelçamlı Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda merkeze 1,5 km, plaja 700 metre yakınlıkta konumlandırılmıştır. Proje toplu taşıma, ana yola ve alışveriş merkezlerine de oldukça yakındır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 110 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip loft dairelerin fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0256 646 11 22 ve 0543 841 43 22 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…