Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Villaları Başakşehir sıfır faiz fırsatı ile satışta

Hak Grup ve Som Yapı ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Başakşehir İlçesi, Başakşehir Mahallesi’nde hayata geçirilen İnci Villaları Başakşehir projesinde satışlar başladı.

Mimar Kemalattin Bulvarı üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje toplam 46 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Projede hem villalar hem de konutlar yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

İkiz bloklar halinde inşa edilen 8 adet blokta toplam 16 adet 2 katlı villalar yer alıyor. Projede 3 katlı toplam 5 bloktan meydana gelen konut bloğu yer alıyor. Projedeki 5 konut bloğunda ise 30 adet daire yer alıyor.

İnci Villaları Başakşehir projesinde yer alan villalar 7+2 tipinde tasarlanmış olup brüt 332.36 metrekare, net 297.19 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projede yer alan normal daireler ise 5+1 tipinde tasarlandı. Projedeki 5+1 tip dairelerin alanları ise brüt 220.54 metrekare, net 187.70 metrekare olarak tasarlandı.

İnci Villaları Başakşehir fiyatları ne kadar?

Satılık daire villa fiyatlarının henüz belli olmadığı İnci Villaları Başakşehir projesinde yüzde 30 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yüzde 30 peşinatı ödedikten sonra kalan tutar ise 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yapabiliyorsunuz.

Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, güvenlik ve kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projenin 2021 yılı Aralık ayı çerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Başakşehir metrosuna 4 dakika, İstanbul Havalimanı’na 26 dakika, İbni Haldun Üniversitesi’ne 5 dakika, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne 7 dakika mesafede yer alıyor. Proje Başakşehir Mahallesi, Mimar Kemalattin Bulvarı, No:18 / 1 Başakşehir / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0212 875 65 55

Diğer proje haberleri ile ilgili tıklayınız…