Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İnci Yaşam Nazilli projesindeki teslimler haziranda

Yeni Yapı İnşaat tarafından Aydın’ın ilçesinde yükselen İnci Yaşam Nazilli projesi, 46 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Şehit Mustafa Akdağ Parkı’nın yakınına inşa edilen projede 108 adet konut, 60 adet de ticari ünite kuruluyor.

Teslimlerine önümüzdeki haziran ayında başlanması beklenen proje, çok sayıdaki sosyal alanıyla eğlenceli yaşam vadediyor.

Projedeki sosyal aktivite alanları

Kapalı yüzme havuzunun bulunduğu İnci Yaşam Nazilli projesinde, çocuklar için oyun alanları yer alıyor.

Modern örüntüsüyle dikkatleri üstüne çeken projede fitness merkezi, kafe ve restoranın da hizmet vermesi bekleniyor. Yürüyüş parkuruyla alan içerisinde hoş vakit geçirme imkânı tanıyan projedeki havuzun başında, vitamin bar da kuruluyor.

İnci Yaşam Nazilli projesinde servis ve hizmetler

Hürriyet Caddesi’ne konumlandırılan projedeki olanaklar, bunlarla sınırlı değil.

Bol miktarda sosyal alanlarının bulunduğu projenin alanında, çok sayıda da servis ve hizmet sunuluyor. Kuru temizleme hizmeti, bunlardan yalnızca birini oluşturuyor.

Elektrik ve su kesintilerine karşı depoların bulunduğu projede, çağrı merkezi hizmeti, çamaşırhane, dairelere özel kat servisi ve vale servisi bulunuyor.

Daha bitmedi!

Taksi ve oda hizmetlerinin de yer aldığı projedeki kat servisi, gün boyu açık durumda olacak. Ayrıca, İnci Yaşam Nazilli projesinin alanında, terzi bulunacakken projede, taksi ve oda servisi de yer alacak.

İnci Yaşam Nazilli projesindeki konutlar

Bahsi geçen projedeki bir oda ve bir salona sahip durumda olan dairelerin net alanı, 125 metrekare değerinden başlıyor. Projedeki konutların büyüklüğü, 199 metrekare değerine kadar çıkıyor.

Projedeki konut fiyatları neler?

Projedeki evlerin fiyatı, 510 bin liradan başlıyor, 1 milyon 370 bin liraya kadar uzanıyor. Banka ipoteği aracılığıyla konut kredisi kullanarak proje içerisinden daire satın alınabiliyor.

Adres: Şehit Mustafa Akdağ Parkı, Hürriyet Cad. Kültür 1 Sk. Nazilli/Aydın

Telefon: 0256 315 66 88

 

Exit mobile version