Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İnci Yaşam Nazilli’de yüzde 15 indirim

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, Yeni Yapı İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen İnci Yaşam Nazilli konut projesi, toplam 46 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 108 adet konuttan meydana gelen karma projede; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan karma projede yer alan konutların büyüklükleri net 125 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiyor.

Dubleks dairelerin de bulunduğu konut projesinde, 40 adet de ticari alan mevcut.

İnci Yaşam Nazilli konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 423 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 781 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirimin uygulandığı İnci Yaşam projesinde yüzde 20 peşinatla 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme imkanı sunuluyor.

İnci Yaşam Nazilli konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, vitamin bar ve çarşı gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Su depolu ve jeneratörlü projede, asansör ve resepsiyon da mevcut. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Aydın’ın gözde ilçesi Nazilli’de hayata geçiriliyor. Proje, oldukça merkezi bir noktada yer alıyor.

İnci Yaşam Nazilli konut projesinin satış ofisi, İnci Yaşam Proje Alanı, Yeni Mahallesi, 139. Sokak, A 61 No’lu Ticari Ünite Nazilli / AYDIN adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0256 315 66 88 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.