Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İnciyaka Ankara satışa çıktı

Ender İnşaat, Kıbrıs İnşaat ortaklığı tarafından Ankara ili, Mamak ilçesi, Cengizhan mahallesinde hayata geçirilen İnci Yaka Ankara projesi satışa çıktı.

200 milyon TL yatırımla inşa edilen İnciyaka Ankara projesi 80 bin metrekare büyüklüğündeki parsel alanı üzerinde yükseliyor.

Çankaya ve Çevreyoluna yakın bir mesafede yer alan projede 276 adet daire ve 25 adet ticari ünite yer alıyor. Projede 163 metrekare büyüklüğündeki 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğündeki 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

İnci Yaka Ankara fiyatları ne kadar?

İnciyaka Ankara projesinde lansman dönemine özel olarak 449 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

15 bin metrekare yeşil alana sahip proje, zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Sağlıklı bir yaşam için fitness merkezi, sauna, Fin hamamı ve açık spor alanlarının bulunduğu projede ayrıca; çocuk oyun alanları, gölet, bahçe içinde kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları yer alıyor.

2019 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan projede mini futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, fitness salonu, sauna, Fin hamamı, yürüyüş parkuru gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0312 284 31 00

Tasinmazhaber.Com