Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İnciyaka Ankara’da hemen tapu

Ender İnşaat’ın imzasının bulunduğu İnciyaka Ankara projesinde yüzde 0,79 faiz oranlı 180 ayda ödeme seçeneği sunuluyor. Konutların tapusu hemen yapılıyor.

Büyük peyzaj alanlarının yer aldığı projedeki site alanında rengârenk çiçekler, geniş süs havuzu, yürüyüş alanlarına bulunuyor. Süs havuzu bin metrelik uzunlukta yer alıyor. Arsa alanının 29 dönümlük olduğu projede sauna, bahçeler, spor alanları yer alıyor. Başkentin Mamak ilçesindeki Nata Vega AVM’nin yanında konumlandırılan proje, Akşamsettin semtinde bulunuyor.

Nizamiye bölümünde otomatik araç plaka sisteminin bulunduğu projedeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor. Plaka tanıma sistemiyle siteye giriş ve çıkışların kolaylaştırılması ve yabancı araçların girişini engelleyerek otopark alanındaki sıkışıklığın önlenmesi hedeflendi.

İnyaka Ankara projesindeki daireler

İnciyaka Ankara projesindeki konutlarda ebeveyn banyosu da bulunuyor. Büyüklüğü net 148,20 metrekare olan 3,5+1 tipindeki dairelerin balkon alanı 14,20 metrekare büyüklüğünde; büyüklüğü net 163,30 metrekare olan tipindeki dairelerin balkon alanı 136,30 metrekare olacak şekilde inşa edildi.

Projedeki dairelerde akıllı ev sistemi bulunuyor. Akıllı ev otomasyonunda ısı, aydınlatma, güvenlik kontrollerinin yanı sıra birçok işlem akıllı cihaz üzerinden otomatik olarak yapılabiliyor. Sistemden hava tahmini raporuna, araç trafiği durumuna, site yönetiminden gelen duyurulara, aidat ve faturalara ulaşılabiliyor. Sistemde ayrıca, Merkez Bankasından alınan güncel veriler sayesinde döviz ve altın fiyatları mobil cihazlara yüklenen ve akıllı ev otomasyonuna bağlı uygulama aracılığıyla görüntülenebiliyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Yürüyüş yollarının, göletin ve bisiklet yolunun bulunduğu İnciyaka Ankara projesinde mini futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, sauna ve Fin hamamı ve bocce alanı yer alıyor.

Ayrıca projede çocuklar için kreş de bulunuyor.

İnciyaka Ankara nerede?

Festival Mimarlık tarafından tasarlanan mimarının Kolbay Çimenler, iç mimarının ise Beste Şahinin olduğu proje; Cengizhan Mahallesi, Sultan Fatih Caddesi, No: 18 Mamak / Ankara açık adresinde bulunurken “0312 391 2391” telefon numarasından proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.