Kategoriler
Emlak Haberleri

İnder’de Nazmi Durbakayım yeniden başkan

İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanlığı’nda yapılan toplantı sonucu başkan değişmedi. İnşaat müteahhitliğini meslek olarak edinmiş girişimcilerin 1967 yılında kurduğu İnder’de yapılan olağanüstü genel kurulunda başkan yine değişmedi. Daha öncede 2 dönem İnder Başkanlığı yapan Nazmi Durbakayım yapılan genel kurulda yeniden başkan seçildi.

3. kez başkanlığa seçildi

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan A. Nazmi DURBAKAYIM, 25 Nisan 2019 Perşembe günü Dedeman Oteli’nde yapılan olağanüstü genel kurulunda 3. defa yeniden İnşaatçılar Derneği Başkanlığı‘na seçildi.

Başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kurumu olmak üzere Emlak Konut GYO, TOKİ ve inşaat sektöründe yer alan bütün firmalar üstlerine düşen görevleri başarıyla yerine getirdiği belirten Durbakayım, inşaat sektöründe yeniden yapılanma sürecinin önmli olduğunu söyledi.

Divan heyetinin tamamı sektördeki iş kadınlardan

Sektöre yön veren kurumlardan biri olan İnder’de başta yönetim kurulu olmak üzere icracı diğer kurullarda da faal görev yapacak iş kadınlarına da yer verdi. Yönetim kurulunda A. Engin Keçeli, M. Emre Çamlıbel, Abdullah Baysal, Salih Kuzu, Mehmet Reşit Gediz, H. Kubilay Salihvatandaş, Kürşat Coşkun Ufuk, İrfan Aşçıoğlu, Fatih Albayrak, Yener Yıldırım, Fatih Haleliz, E. Ensar Saral, Ayten Babaoğlu ve Nimetullah Kaya bulunuyor.

Başkan Durbakayım; kentsel dönüşüm ile ilgili yeni çalışmalar yapılmasını ve yeni bir hız kazandırılması gerekiyor. yeni adımlar ve yeni çözümlerin de geliştirilmesi ve Emlak Katılım Bankası’nın da inşaat sektörüne yeni ufuklar açacak hamleleri yapmasının önemine değindi.