Kategoriler
Proje Haberleri

Infinity of Yalikavak hemen teslim

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde, Concept Yapı şirketi tarafından inşa edilen Infinity of Yalıkavak projesi, toplam 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Konut projesinde toplam 5 adet tripleks villa mevcut durumda bulunuyor. Villaların hepsinde 750 metrekarelik bahçe yer alıyor. Villaların her biri 750 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. 6+1 tipte olarak tasarlanan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Infinity of Yalıkavak projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki villaların fiyatları, 8 milyon TL ila 8 milyon 500 bin TL arasında yer alıyor. Projedeki villalara banka kredisi kullanarak sahip olunabiliyor. Konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 60’ı sahiplerine teslim edilmiş durumda bulunuyor.

Infinity of Yalıkavak konut projesi sosyal donatı özellikleri

Villa projesinde birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede açık yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi sosyal donatı olanakları var.

Su depolu ve hidroforlu olan projede, jeneratör de yer alıyor. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı olan projede, jakuzi ve şömine de mevcut. Teraslı ve balkonlu olan projede her villanın kendine özel yüzme havuzu var. Villaların üst katlarında sadece ebeveynlere özel, jakuzili ve 150 metrekare ekstra bahçeli teras alanı da yer alıyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Projenin toplam 2 bin metrekaresi botanik ve organik bahçe alanlarına ayrılmış durumda bulunuyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Proje, Bodrum’un en güzel bölgelerinden birinde hayata geçiriliyor. Konut projesi, denize sadece 500 metre mesafede inşa ediliyor. Konut projesindeki villalar, Yalıkavak ve Palmarina manzarasına sahip olarak tasarlandı.

Infinity of Yalıkavak konut projesi, Çökertme Cad. Yalıkavak-Bodrum/Muğla adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi hakkındaki bütün bilgilere 0252 358 71 58 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.