Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Infinity Plus projesinde yüzde 0,99 faiz oranı

Mersin’de inşaat çalışmalarına devam edilen Infinity Plus konut projesi 15 katlı üç bloktan oluşuyor. Ticari alanları da içinde barındıran projede, 88 adet daire bulunuyor.

Projenin künyesini Mevsim İnşaat oluştururken Firma, konut alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme imkânı sunuyor. Şehir merkezine 28 kilometrelik bir mesafede inşa edilen projenin 2020 yılının şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Infinity Plus sitesinde sosyal donatılar

Tarsus ilçe sınırlarında yaşama geçirilmeye hazırlanan Infinity Plus projesinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, tenis kortu ve basketbol sahası, mağazalar, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu parkurları, piknik ve barbekü alanları bulunuyor.

Güvenlik sistemiyle aralıksız korunan projede açık otoparka da yer veriliyor. Yeşil peyzaj alanlarına sahip projedeki sitenin çardağı da bulunuyor.

Projede hangi konut seçenekleri bulunuyor?

Merkezî ısıtma sisteminin yer aldığı Infinity Plus projesindeki dairelerde ısı yalıtımı mevcut. Elektrik kesintilerine önlem olarak jeneratörün bulunduğu projedeki dairelerin tavan yüksekliği ise 2,9 metre yüksekliğe sahip durumda.

Ebeveyn banyosu, giyinme odası ve kablo TV bağlantısı da projedeki dairelerde yer alıyor.

Ergenekon Mahallesi’nde yükselen projede tek tip daire seçeneği bulunurken projedeki 5+1 tipindeki daireler 205 metrekare genişliğine sahip durumda.

Projede hangi ödeme kampanyası sunuluyor?

Infinity Plus projesindeki konutlar da dâhil olmak üzere, Mevsim İnşaat tarafından hayata geçirilen veya geçirilecek olan projelerdeki satışa sunulan konutlar, faiz indirimi kampanyasından yararlanabiliyor.

Mevsim İnşaat’ın sunduğu kampanya, konut satın alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme imkânı tanıyor. Vade sayısı ise 180 aya varana kadar çıkabiliyor. İnci City (Adana’da bulunuyor), Safir Sitesi, Ihlamur Park, Infinity Life ve Infinity City projelerine Mevsim İnşaat imza atıyor.

Proje nerede bulunuyor?

Ergenekon Mahallesi, Gazi Paşa Bulvarı, No: 120 Tarsus / Mersin açık adresinde yükselen projenin detaylarına aşağıdaki numarayı arayarak ulaşabilirsiniz:

+90530 307 0600