Kategoriler
Proje Haberleri

Inistanbul Konsept’te yüzde 20 indirim

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde, İş GYO ve NEF ortaklığıyla inşa edilen Inistanbul Konsept projesi, toplam 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

4 etaptan meydana gelen projede yaklaşık 550 adet konut bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 1+1 daireler 49 metrekare, 2+1 daireler 79 metrekare, 3+1 daireler 131 metrekare, 4+1 daireler ise 225 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Inistanbul Konsept projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1’ler 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 2+1’ler 737 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 3+1’ler 1 milyon 67 bin TL ila 2 milyon TL arasında ve projedeki 4+1’ler ise 1 milyon 446 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde yüzde 20 indirim ile beraber 120 aylık banka kredisi kullanabilmek mümkün. Ayrıca yüzde 5 peşinattan başlayan ödeme planları da oluşturabilme olanağı var.

Inistanbul Konsept konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, SPA, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede, ebeveyn banyosu ve balkon mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje oldukça merkezi ve toplu taşıma olanaklarına yakın bir noktada yükseliyor. Proje, Davutpaşa metro durağına sadece 100 metre uzaklıkta. Proje; E-5 ve Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre, TEM’e 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na ise 10 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Inistanbul Konsept projesi: Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No: 42 34010 Zeytinburnu/İstanbul

Telefon: 444 72 21