Kategoriler
Proje Haberleri

İnpark City konutları satışta! Satılık daire fiyatları ne kadar?

İnpark City projesi, Bursa’da hayata geçen en yeni projeler arasında yer almaktadır. Proje alanının büyüklüğü yaklaşık olarak 7.000 metrekaredir. Ayrıca site olanakları arasındaki kapalı otopark 1500 metrekare, yeşil alanlarla çocuk parkı ise toplamda 3000 metrekaredir.Projeyi meydana getirmekte olan 6 blokta 48 adet, 3 + 1 odalı daire bulunur. Bununla birlkte binaların yapı malzemeleri oldukça kalitelidir. Zemin etüdü başarıyla gerçekleştirilmiş olan bir arsa üzerindeki bu binalar, C 25 / C 30 dayanımlı beton ile inşa edilmiştir. Dolayısıyla İnpark City Bursa şehrinde bulunan en sağlam konutlardan olmaktadır. Ayrıca zeminleri su yalıtımlı olan bu blokların çatılarında sıvı yalıtımı mevcuttur.

Binaların engelli sakinler için de uygun olan girişlerinde mermer ve fayans kaplama vardır. Bununla birlikte peyzaj alanları otomatik sulama sistemi ile sulanmaktadır. Güvenlik hizmetinin de mevcut olduğu bu site alanı, 7 / 24 aktif olan kameralar tarafından izlenmektedir. Bunlarla birlikte daireler ise pek çok özelliğe sahiptir. Duvar boyaları su bazlı olan bu daireler, çelik dış kapılara ve oldukça kaliteli ahşap pres kapılara sahiptir. Banyo hiltonları ve mutfak dolapları da aynı kalitededir. Ayrıca hepsi 3 banyolu olan bu dairelerin duşakabinleri de çok kullanışlıdır.

Bu konutlar nerededir?

Proje alanı, İnegöl’ün Süleymaniye Mahallesi’ndeki İstiklal Caddesi’ndedir. Burası, çok sayıda okulun, otobüs durağının ve marketin yer aldığı bir bölgedir. Örneğin YKM İnegöl, İnegöl AVM, Özdilek AVM, Boyner ve Batıkent Residence AVM bu konutlara çok yakındır.

İnpark City Bursa satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bursa İnegöl satılık daire ilanları arasında yer alan bu konutlar 3 katlı olmaktadır. Satılık daire fiyatları ise genel olarak kat durumu ile ilişkilidir. Hepsi brüt 151, net 136 metrekare olan bu dairelerin fiyat aralığı şöyledir:

  • Kat daireleri: 660.000 TL
  • ve 3. Kat daireleri: 730.000 TL

İnpark City satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi için şu numaraları arayabilirsiniz:

  • 0224 714 96 10
  • 0538 475 44 55
Exit mobile version