Kategoriler
Proje Haberleri

İnpark Seki Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

İnpark Seki Evleri, Bursa’nın İnegöl ilçesinde hayata geçen projelerden bir tanesidir. İnpark Evleri adlı inşaat şirketine ait olan bu proje, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçeneklerine sahiptir. Yaklaşık olarak 5.500 m2 büyüklüğündeki arsa üzerine inşa edilen 3 blokta ise 50 konut vardır. Bununla birlikte sitenin kapalı otoparkı, 1.200 m2 büyüklüğe sahiptir. Deprem ve yalıtım yönetmeliklerine tamamen uygun olarak inşa edilen bu konutlar için C 30 / 37 dayanıklı beton kullanılmıştır. Ayrıca etüt çalışması tamamlanmış olan bina zeminleri su yalıtımlıdır. Kaliteli dış cephe yalıtımı ve topraklama sistemi de bina özelliklerindendir.

Engellilerin de kullanımın uygun olan bina girişleri fayans kaplıdır. Bununla birlikte daireler de pek çok donanıma sahip olmaktadır. Güvenlik kulübesi ile iletişim kurmayı sağlayan intercom sistemi, görüntülü diyafon, kaliteli laminant zemin ve mutfak dolapları bunlardan bazılarıdır. Ayrıca doğalgaz ve uydu altyapısına sahip olan bu daireler, darbelere karşı son derece dayanıklı olan çelik kapılara da sahiptir.

İnpark Seki Evleri nerededir?

İnpark şirketine ait olan bu proje, Bursa’nın İnegöl ilçesinde yer alan Yunusemre Mahallesi’nde hayata geçmiştir. Kanuni Sultan Süleyman Caddesi üzerindeki site alanı, şehrin en sakin ve güvenli bölgelerinden birindedir. Dr. Emin Acar İmam Hatip Ortaokulu ve Doğan Yelken İlkokulu, siteye oldukça yakın mesafedeki eğitim kurumlarıdır. Ayrıca İnpark Seki Evleri, İnegöl – Yenişehir Yolu’na yakın olmasıyla da dikkat çekmektedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

İnpark Seki Evleri satılık daire seçenekleri 2 + 1 ve 3 + 1 odalı olmaktadır. 2 + 1 odalı daireler brüt 107 m2, net 95 m2 büyüklüğündedir. Ayrıca 3 + 1 odalı daireler ise brüt 144 m2, net 127 m2 büyüklüğe sahiptir. Dolayısıyla bu dairelerin fiyat aralıkları şöyle olmaktadır:

  • 3 + 1 daireler: 490.000 – 530.000 TL
  • 2 + 1 daireler: 350.000 – 390.000 TL