Kategoriler
Proje Haberleri

İpek City İnegöl satışa sunuldu. Proje Özellikleri Neler?

Bursa İnegöl konut projesi Haliloğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, İnegöl İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları bütün hızıyla devam etmektedir. İpek City İnegöl konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi İnegöl İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yer alan 6 bin 451 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 28 daire ve 5 dükkandan meydana gelmektedir. İpek City İnegöl konut projesi kapsamındaki daire içleri görüntülü zil sistemi, yerden ısıtma, ankastre set, vestiyer, ebeveyn banyosu, giyinme odası gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda site içerisinde çocuk yüzme havuzu, aquapark, oyun parkı, kamelyalar gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunun dışında kapalı otopark, elektrikli araç şarj istasyonu, yürüyüş yolu gibi özelliklere de sahiptir.

Bursa konut projesi kapsamındaki daireler tek konut tipinden meydana gelmektedir. Bu daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 155 ile 185 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Daire Fiyatları Ne Kadar?

İpek City İnegöl konut projesinde yer alan dairelerin büyüklüğüne, bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Projedeki daireler krediye uygundur. Bu kapsamda satışları devam eden 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin ile 1 milyon 200 bin TL arasındadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Alanyurt Kozluca Bulvarı üzerindedir. Aynı zamanda konumu itibariyle market, eczane, park, spor salonu gibi noktalara da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0536 711 52 18 ve 0224 715 16 55 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…