Kategoriler
Emlak Haberleri

Irmak Seyitnizam Konakları projesinde teslim tarihi 2022 oldu

Irmak Seyitnizam Konakları projesi Irmakkent İnşaat imzasını İstanbul’un Avrupa Yakası’na taşıyor. Zeytinburnu ilçesinde hayata geçirilen üç blokluk proje toplamda 55 konuttan meydana gelmektedir. Daire tiplerinin 3+1’den 5+1’e kadar yükseldiği tasarım sürecinde, hedeflenen teslim süresi Mart 2022 oldu.

Irmak Seyitnizam Konakları proje özellikleri

İstanbul Avrupa Yakası’nda hayat bulan konut projesi Irmakkent İnşaat güvencesiyle alıcılara sunuluyor. Projenin tasarım sürecine ilişkin detayları aktaran firma, daire tiplerini 3+1, 4+1 ve 5+1 arasında genişletti. 3+1 dairelerde boyutların 181 metrekareden başladığı, 4+1 dairelerde ise bu boyut aralığının 219 metrekareye yükseldiği görülmektedir. Tercihini 5+1 daireler için kullananlar, 232 metrekarelik alan içerisinde geniş hane halkıyla ferah bir yaşama adım atacak. Seyitnizam Camisi’nin yanı başında yükselen konut projesi, konum açısından da kazandırmaya devam edecektir. Tramvay yoluna yakınlığı sayesinde aynı zamanda yatırım projesi olmaya hazırlanan Irmak Seyitnizam Konakları, Rum Vakfı’na ait 10 dönümlük arsanın üzerine kuruluyor.

Projede konut özellikleri

Irmak Seyinizam Konakları’nda çocuk oyun alanları özellikle küçük yaşlarda çocuğu bulunan hane halklarını mutlu ediyor. Deniz ve adalar manzarasını içinde barındıran daireler, site içlerinde süs havuzu görebilir. Kapalı otopark ile park sorunu yaratılmayan bu üç blokluk yapılarda, güvenlik personelleri yaşam sakinlerinin can ve mal güvenliğinden sorumludur. Ayrıca kameralı güvenlik sistemleriyle desteklenen alan içi ve dışı, güvenliği üst düzeye taşımakta kararlıdır. Bina içlerinde asansörün bulunduğu, ancak konut içlerinde birden fazla seçeneğe sahip olan ev sahiplerinin projeden tatmin olduğu biliniyor. Ankastre beyaz eşyalarla anahtar teslim sözünü veren Irmakkent İnşaat, İntercom sistemini projeye dahil etti. Ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odasıyla kişisel alanların korunduğu daireler, merkezi ısıtma sisteminden yararlanıyor. Pandemi sürecinde oluşan tüketici isteklerinde öne çıkan bir diğer tasarım ise balkondur.

Projede daire fiyatları

Irmak Seyitnizam Konakları projesinden daire sahibi olmak isteyenler 3+1’ler için 2.977.000 TL ödeme yapıyor. Tercihlere göre değişen fiyatlar, daire boyutlarına göre yükselmektedir. 4+1 dairelerde başlangıç fiyatını 3.602.000 TL’den açan firma, kişilere yüzde 40 peşinat ile 18 ay vade imkânı sağlıyor. Ayrıca konut projesi banka kredisine uygundur. Projeden daire sahibi olmak için iletişim bilgilerini kullanınız.

Detaylı bilgi için:

0212 415 41 41

Seyitnizam Mah. Yunus Emre Cad. Yeni Balıklı Çırpıcı Yolu Sokak No.3/36 Zeytinburnu/İstanbul