Kategoriler
Proje Haberleri

Irmak Seyitnizam Konakları satışları devam ediyor

Irmak Seyitnizam Konakları projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Irmakkent İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 55 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blok ve 55 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 181 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 219 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 232 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Bu proje butik konsept olarak inşa edilmiştir. Ayrıca konutlar Adalar ve deniz manzarasına sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve süs havuzu bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti ve beyaz eşya yer almaktadır.

Irmak Seyitnizam Konakları konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi Seyitnizam Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca Seyitnizam Camisi’nin hemen yanında yer almaktadır. Konumu açısından çok avantajlı olan bu proje tramvay yoluna oldukça yakın konumdadır. Üstelik projede üst katlardaki daireler deniz ve Adalar manzarasına sahiptir.

Irmak Seyitnizam Konakları fiyatları ne kadardır?

Irmak Seyitnizam Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 181 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.977.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 219 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 3.602.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede yüzde 40 peşinatla 18 ay vade yapılmaktadır. Bunun yanı sıra daireler banka kredisine uygun durumdadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 415 41 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…