Kategoriler
Ekonomi

İş bankası 0,78 ile anlaşmalı konut kredisi veriyor

Bankaların konut kredisi için uyguladığı kampanyalar hız kesmeden devam ediyor.

Son günlerde edinilen bilgilere göre en uygun faiz oranına kredi veren banka değişti. Anlaşmalı bankalar ile anlaşmış bulunan bankalar mevcut olarak 0,99 oranında yer alan faiz oranlarını konut kredileri için 0,79 ve 0,78 aralığına indiriyor. Bahsi geçen konut kredisi kampanyasında İş Bankası ve Vakıfbank’ın kredileri yer alıyor.

Faiz oranları İş Bankası’nda ise 0,78’e kadar düşmüş vaziyette.

Özel bankalardaki en düşük faiz oranı ne kadar?

Özel bankalara bakacak olursak en düşük konut kredisi faiz oranı Akbank ve Türkiye İş Bankası bankaları tarafından uygulanmakta. Söz konusu olan bankaların konut kredisi faiz oranları 1.27 olarak belirlendi.

Vatandaşa en yüksek konut kredisi faiz oranı Denizbank tarafından uygulanıyor. Söz konusu olan faiz oranı Denizbank’ta 1.69 olarak belirlenmiş durumda.

Vakıfbank’tan yüzde 0,79 oranlı kredi fırsatı

Anlaşmalı firmalardan satın alacağınız konutlar kapsamında aylık olarak yüzde 0,79 faiz oranı ile vadelendirme yapabilirsiniz. Söz konusu olan vadelendirmeler 180 aya varacak şekilde planlanıyor.

İş Bankası’nda yüzde 0,78 oranlı kredi imkanı

Ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam eden Türkiye İş Bankası, söz konusu olan kampanya kapsamında anlaşmalı konut projelerinde faizleri düşürdü. Bu anlaşmalı konut proje özelinde konut kredi faizlerini düşüren Türkiye İş Bankası’nın kredisi vatandaşlara yüzde 0,78 olarak sunuluyor. Söz konusu olan kredi faiz oranı anlaşmalı projelerden yapılacak olan 600 bin TL’ye kadar yeni kredi kullanımlarında geçerli. Bu sayede düşürülen faizle birlikte 120 aya kadar taksitlendirme mümkün.