Kategoriler
Konut Kredisi

İş Bankası Evden Eve Konut Kredisi kampanyası

Hali hazırda oturduğunuz veya kiraya verdiğiniz eviniz var ve bu evi satmayı beklemeden yeni bir ev almak istiyorsunuz. İşte İş Bankası Evden Eve Konut Kredisi tam da size göre bir konut kredisi türü. Yeni almayı düşündüğünüz konutunuzu, sahip olduğunuz konutu satmayı beklemeden, üstelik satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin tamamı kadar kredi kullanarak satın alma fırsatı sunuluyor.

İş Bankası Evden Eve Konut Kredisi ile, konutunuzu istediğiniz şartlarda satabilmeniz için 6 aylık bir zamana sahip oluyorsunuz. Böylece hem satın almak istediğiniz konuta sahip oluyorsunuz hem de konutunuzu daha iyi şartlarda satma fırsatı elde ediyorsunuz. Bu kampanya sayesinde kredi kullanarak daire sahibi olurken ortaya çıkabilecek Kredi Tahsis Ücreti, Taşınır ve Taşınmaz Rehin Tesis Ücreti, Ekspertiz Ücreti gibi masrafları da Ev Kredisine özel faiz oranlarından faydalanarak kredilendirebiliyorsunuz.

Konut Kredisi Faiz Oranı yüzde 0.95

Ayrıca, satın alacağınız konutun ekspertiz değerine ek olarak, ortaya çıkabilecek Kredi Tahsis Ücreti, Taşınır ve Taşınmaz Rehin Tesis Ücreti, Ekspertiz Ücreti gibi masrafları da konut kredisine özel faiz oranlarından faydalanarak kredilendirebiliyorsunuz. İş Bankası’nda Konut Kredisi Faiz Oranı, Hayat Sigortalı olması durumunda yüzde 0.95 olarak belirlenmiş. Eğer Hayat Sigortalı olmaması durumunda ise kredi faiz oranı yüzde 0.99 olarak belirlenmiş durumda.

Diğer Konut Kredi seçenekleri neler?

İş Bankası’nda bu kredi türünün dışında ayrıca taksit tutarının ödeme süresi boyunca hep aynen devam ettiği Sabit Taksitli Ev Kredisi bulunuyor. Ayrıca kredi ödemelerini bütçenize göre kişiye özel hazırlanan kredi faizinin bir kısmının katkı payı olarak ödenmesi halinde, indirimli faiz oranları ile kullanabileceğiniz İndirimli Ev Kredisi bulunuyor.

Konut Kredisi haberleri için tıklayınız…

Bunların dışında her taksitte eşit miktarda anapara ödemesi yaparak toplamda ödeyeceğiniz faizi azaltabileceğiniz Eşit Anapara Ödemeli Ev Kredisi bulunuyor. Konutunuzun kredisinin vadesi süresinde maaşınızın belirli aralıklarla ve gelir artışı beklentinize bağlı olarak artan taksitlerle ödemek istediğinizde yararlanabileceğiniz Düşük Ödemelerle Başlayan Ev Kredisi seçeneği bulunuyor.

Veya tam tersi yüksek ödemelerle başlayıp ilerleyen dönemlerde azalan taksitli Yüksek Ödemelerle Başlayan Ev Kredisi seçeneği bulunuyor. Ve son olarak satın aldığınız konutun kredisinin vadesi süresince belirleyeceğiniz aylarda toplu ödeme yapılabileceğiniz Balon Ödemeli Ev Kredileri seçeneği var.