Kategoriler
Ekonomi Konut Kredisi

İş Bankası’ndan 0,78 faizle konut kredisi

Bankaların farklı konut kredisi kampanyaları devam ediyor. Bu kapsamda İş Bankası’da müşterileri için avantajlı kampanyalar yapmaya devam ediyor. Bu kampanyalardan bir tanesi de anlaşmalı konut projeleri için başlatılan İş Bankası 0.78 konut kredisi kampanyası. Söz konusu olan anlaşmalı konut kredisi kampanyasında faiz oranı 0,78 olarak belirlenmiş durumda.

Konut kredisi kampanyanın detayları ise haberimizin içeriğinde…

İş Bankası tarafından müşterilerine sunulan avantajlı konut kredileri ilgi görüyor. Söz konusu olan konut kredisi alıcılarına 0,78 faiz oranı ile sunuluyor. Bahsi geçen İş Bankası konut kredisi kampanyası 2020 yılının Nisan ayında da devam ediyor.

İş Bankası 0.78 konut kredisi detayları neler?

Söz konusu olan özel kredi faizi İş Bankası’nın ülke genelindeki farklı şehirlerde yer alan projeleri ile ilgili. Anlaşmalı olunan projelerde alıcılara 0,78 faiz oranı ile konut kredisi veriliyor.

Söz konusu kampanyada kredi kullanım limiti 600 bin TL olarak belirlendi. Böylelikle İş Bankası müşterileri 0,78 faiz oranı ile 600 bin TL’ye kadar konut kredisi kullanabilirler. Ek olarak bankaya sağlanacak geri ödemeler ise 10 yıl süreyle taksitlendirilebiliyor.

Anlaşmalı projeler hangi illerde?

Bu kampanya toplamda on beş farklı şehirde devam ediyor. İş Bankası’nın konut kredisi faiz kampanyası İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Aydın, Edirne, Çanakkale, Giresun, Konya, Kocaeli, Mersin, Ordu, Rize, Tekirdağ, Trabzon illeri ve K.K.T.C.’da yer alıyor.

İş Bankası 0.78 konut kredisi anlaşmalı konut projeleri

İstanbul’daki anlaşmalı projelerden bazıları Inistanbul, Port Life, Koru Apartmanı, Yonca Villa Park, Vefa Konakları sayılabilir. Ankara’daki anlaşmalı projelerden bazıları Park Mozaik, Park Avenue, Lima Twins, Kale Beyte sayılabilir. İzmir’deki anlaşmalı projelerden bazıları ise Bornova Life, Karşıyaka 360, Çiçek Park, Mahal Bomonti İzmir ve Mavişehir Moder gibi projeler sayılabilir.

Anlaşmalı projelerden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ise Milos Park Homes, Caddemm Magusa, Corner Park ve Silent Hill Homes projeleri bulunuyor.

Anlaşmalı konut projeleri için tıklayınız..

İş Bankası 0.78 konut kredisi örnek ödeme planı nasıl?

100.000 TL kredi tutarı çekilmesi halinde 60 ay vade için aylık 2.093,35 TL, toplam ödenecek tutar ise 125.601 TL oluyor. 120 ay vadeli ödeme yapılması durumunda ise aylık 1.286,32 TL, toplam ödenecek tutar ise 154.358,40 TL oluyor.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için İş Bankası’nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.