Kategoriler
Emlak Haberleri

İş Modern Ambarlı yatırımı kazanca dönüştürüyor

44 yıllık tecrübeye sahip Sinpaş tarafından hayata geçirilen ve yatırımcısına yüzde 150 kazandıran İş Moder projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Konut sektöründe alırken kazandıran projelere imza atan Sinpaş iş dünyasında da alırken kazandıran projelere imza atmaya devam ediyor.

Sinpaş, İkitelli’de hayata geçirdiği İş Modern projesine şimdi de Ambarlı’da devam ettiriyor. İş Modern Ambarlı projesinde 7/24 çalışma olanağı, ulaşım kolaylığı, her kata Tır ulaşım imkânı gibi özellikleriyle alıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Birleştirilebilir modüler sistem ile 250 metrekareden 12 bin metrekareye kadar değişen farklı büyüklüklerdeki alanlara sahip olunabilen İş Modern Ambarlı projesinde tavan yükseklikleri ise 10 metreye kadar varıyor.

İstanbul, Avrupa yakasındaki konteyner limanı olan Ambarlı’ya sadece 5 dakika mesafede bulunan İş Modern Ambarlı projesi TEM bağlantısına ise 2-3 dakika, E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına ise yürüme mesafesinde yer alıyor.

İstanbul, Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Fuar Caddesi’nde yer alan 26 bin 120 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen İş Modern Ambarlı projesinde toplam 151 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

250 ile 12 bin metrekare arasında değişen farklı büyüklüğe sahip İş Modern Ambarlı projesinde dükkan fiyatları ise 1 milyon 93 bin 500 TL ile 9 milyon 645 bin 500 TL arasında değişiyor. Projenin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 444 1974