Kategoriler
Proje Haberleri

İş Modern Ambarlı’da 3 yıl kira garantisi

Sinpaş, ticari gayrimenkuller için ilk niteliği taşıyan kampanyasıyla İş Modern Ambarlı’yı tercih edenlere 3 yıl boyunca en az 7.000 TL kira garantisi vererek yatırımcısına kazandırmaya devam edecek.

Depo-atölye-lojistik kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerden oluşan İş Modern Ambarlı, orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları, lojistik firmaları, toptancılar ve otomotiv gibi alanlarda faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyor.

Yaklaşık 250 m²’den 12.000 m²’ye kadar birleştirilebilir modüler alanların bulunduğu projede, 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8,75 metre aks aralığıyla çalışma alanlarının en verimli ve kolay bir şekilde kullanımı için alternatifler sunuluyor.

Proje, Ambarlı’ya 5 dakika mesafede. TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta olması, E-5’e çıkamayan lojistik araçlar için kolaylık sağlıyor. Ayrıca E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme uzaklığında bulunan proje, Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı’na yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Proje, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi, Beysan Sanayi Sitesi, Fuar Caddesi, No: 4 adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 1974