Kategoriler
Proje Haberleri

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı

Gayrimenkul sektöründeki lider marka SİNPAŞ, bir ilki daha hayata geçiriyor.

İş Modern Ambarlı projesi ile birlikte, daha önce hiç yapılmamış bir ilke daha imza atarak SİNPAŞ firması Örnek İş Yeri’ni ziyaretçilerine açtı. SİNPAŞ konut projelerinde alırken kazandıran bir firma, 45. yılında ise yalnızca konut projelerinde değil ticari projelerde de alırken kazandırmayı hedefliyor.

Örnek İş Yeri’ni ziyaretçilere sunan SİNPAŞ, bu sayede ticari üniteleri almak isteyen vatandaşların, alacakları üniteleri daha yakından ve somut bir şekilde incelemesine olanak sağlıyor. Öyleki konutun tavan yüksekliğinden tutun da aks aralıkları gibi birçok mimari ve teknik özelliği birebir olarak görmeleri, bu konu hakkında fikir ve bilgi sahibi olmaları mümkün olacak.

İş Modern Ambarlı projesi, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına muazzam bir şekilde yanıt vermek üzere tasarlanmış vaziyette. Kusursuz altyapısı ile beğenilerin odağı olan proje 7 gün 24 saat çalışma imkanı sunan bir ticari üniteye sahip olmak isteyenler için hayal ettikleri iş yerinin kapılarını aralıyor.

İş Modern Ambarlı projesi toplamda 26 bin 120 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Projede yer alacak olan ticari konutların sayısı da 184 olarak belirlenmiş durumda. Bağımsız bölümlerden meydana gelen projede modüler yapılar olarak tasarlanan ünitelerin büyüklükleri 200 metrekare ile 12 bin metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan ünitelerin fiyatları 1 milyon 575 bin TL’den başlıyor. En yüksek konut fiyatı ise 10 milyon 719 bin TL olarak belirlendi.

Lokasyon açısından da dikkat çeken proje Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde inşa ediliyor. Projenin 2020 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 19 74