Kategoriler
Proje Haberleri

İska Marin Alaplı Satışa Sunuldu

Zonguldak Alaplı ilçesinde İska Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen İska Marin Alaplı konut projesi alıcılarını bekliyor. Modern duruşu ve konum olarak güzel bir yerde oluşu ile ilgi görmektedir. Aynı zamanda iç dizaynı ile dikkat çekmektedir. Proje, özellikle de lüks ev sevenler için modern bir tercih olacaktır. Ev sahibi olmak isteyenler için Zonguldak Alaplı konut projesinin inşaatı ve daire satışları devam etmektedir.

Proje Özellikleri Nelerdir?

İska Yapı İnşaat tarafından inşa edilen proje, tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu 4 katlı tasarlanmış olup, toplam 10 daireden oluşmaktadır. Proje kapsamında yer alan dairelerin laminant, boya ve fayans renkleri müşteri tarafından belirlenmektedir.

Alaplı konut projesinde yer alan dairelerde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler ise 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanmıştır. Projede yer alan 3+1 tip daireler brüt 121 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda proje havuzlu ve teraslı dairelerden meydana gelmektedir.

 İska Marin Alaplı Daire Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 520 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Zonguldak konut projesi, Konak’ta çarşıya yakın mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda proje, Alaplı/Zonguldak, Yeni Siteler Mahallesi adresinde bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0372 378 25 67 ve 0535 304 25 69 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version