Kategoriler
Proje Haberleri

İskanlı Kanarya Park Evleri sahiplerini bekliyor

İstanbul, Beylikdüzü konut projesi Nadiroğlu Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesinde inşa edilmiştir. İskanlı projede daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Kanarya Park Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesinde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilmiştir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi 5 konut bloğundan meydana gelmektedir.

Proje iskanlı site içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda hazır tapulu ve krediye uygun daireler sunmaktadır. Daireler çift balkonlu olup ebeveyn banyosuna sahiptir. Site içerisinde kapalı otopark ve spor salonu yer almaktadır. Bunların yanı sıra mescit, 7/24 kamera sistemi ve özel güvenlik gibi ayrıcalıklara da sahiptir. Kanarya Park Evleri konut projesi kapsamında 3+1, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tiplerine yer verilmiştir. Daire büyüklükleri ise brüt 130 metrekare ile 220 metrekare arasında değişmektedir.

Kanarya Park Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

Beylikdüzü konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 880 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip olan 3+1 tip daireler 880 bin TL ile 890 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

220 metrekare brüt alana sahip olan 5+2 dubleks daireler ise 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarsa satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Beylikdüzü konut projesi metrobüse 15 dakikalık mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda caddeye, ulaşıma, sağlık kuruluşlarına, marketlere ve şehir merkezine de yakın konumda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0545 491 99 49 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version