Kategoriler
Proje Haberleri

İskele Park Evleri Van’da satışa çıktı

İskele Park Evleri, Van’ın İskele caddesinde yükselmektedir. Henüz inşaat çalışmaları sürmekte olan bu proje, Boysan & Yıldız İnşaat şirketine ait olmaktadır. Daire seçeneği sadece 4 + 1 olan bu konutlar, toplamda 96 tanedir. Ayrıca projedeki blok sayısı ise 3’tür. Dairelerin konforu ile birlikte, blok altlarındaki dükkanlar bölge ekonomisi açısından önemli bir detay olacaktır. Ayrıca site alanında kapalı otopark hizmeti de mevcuttur. Her daire için 1 araçlık park yerinin bulunduğu otopark, araçların güvenliği için kullanışlıdır. Proje özellikleri ise, “Van satılık daire İpekyolu” ilanları arasında bu projeyi öne çıkarmaktadır.

Konutların brüt büyüklüğü 195 m2, net büyüklüğü 165 m2’dir. Ayrıca dairelerde bulunan banyolar Türk hamamı üslubuyla inşa edilmiştir. Normal banyo ile birlikte ebeveyn banyosu da mevcut olan bu daireler zemin izolasyonludur. Yaklaşık 1000 m2 büyüklüğündeki bir alanda yükselen blokların depreme dayanıklı olması da en önemli detaylardan birisidir. Bununla birlikte sitede çocuk oyun alanları, yeşil peyzaj alanları ve oturulabilecek yerler mevcuttur.

İskele Park Evleri nerededir?

Bu proje, Van ilinin İpekyolu ilçesinde bulunan Alipaşa Mahallesi’nde yükselmektedir. Furkan Konutları, Güleryüz Sitesi, Cengizler Sitesi, Yonca Sitesi ve Huzur Sitesi gibi farklı konutların da yer aldığı İskele Caddesi, bu konutların bulunduğu yer olmaktadır. Ayrıca Atatürk Anadolu Lisesi ve Mesut Özata Anadolu Lisesi de bu konutlara yakındır. Oldukça merkezi bir bölgede yer alan İskele Park Evleri, pek çok otobüs durağıyla ve market şubesi ile kısa mesafededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Van İpekyolu satılık daire fiyatları ile yaklaşık durumda olan bu fiyatlar, 750.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca İskele Park Evleri satılık daire özellikleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için şu numarayı aramak gerekir:

  • 0 507 074 16 16

Benzer içeriklere ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

Exit mobile version