Kategoriler
Proje Haberleri

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi Başakşehir ticari üniteleri satışa sunuluyor

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. tarafından İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı’nda hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi Başakşehir projesinde ticari üniteleri satışa sunuluyor.

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Resneli Çiftliği Mevkii’nde yer alan proje Ispartakule ve Şahintepe projelerinin yanı başında yer alıyor. 130.017 metrekare toplam inşaat alanına sahip proje ayrıca İstanbul Havalimanı’na ve Kuzey Marmara otoyolunun yanında yer almaktadır. Proje içerisinde gıda ve hizmet dükkanları, restoranlar, banka blokları, otopark, depo alanları gibi bir çok alan yer alıyor.

300 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede toplam 1.138 adet ticari ünite yer alıyor. Proje 2020 yılı sonunda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede yer alan sınırlı sayıdaki banka bloğu ve ticari ünitelerin açık artırması için müzayede tarihi 15 Ekim 2020 olarak belirlendi.

Banka Blokları fiyatları ne kadar?

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi Başakşehir projesinde yer alan 8 adet banka bloklarında fiyatlar 4 milyon 620 bin TL’den başlıyor 4 milyon 880 bin TL’ye kadar yükseliyor. Ortalama 340 metrekare alana sahip banka bloklarında minimum teminat tutarı 60 bin TL, asgari pey tutarı 40 bin TL, azami pey tutarı ise 120 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Ticari Ünite Blokları fiyatları ne kadar?

Resneli Kuru Gıda Toptancı Hali Sitesi projesinde yer alan 29 adet ticari ünite bloklarında fiyatlar 1 milyon 110 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan ticari ünitelerin fiyatları 2 milyon 780 bin TL’ye kadar yükseliyor. Farklı büyüklüklerdeki ticari ünite bloklarında minimum teminat tutarı 30 bin TL ödenmesi gerekiyor. Projedeki ticari üniteler için asgari pey tutarı 20 bin TL, azami pey tutarı ise 60 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0216 255 25 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.