Kategoriler
Proje Haberleri

İstanbul Panorama Evleri ödeme kolaylığıyla satışta

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Pearl İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. İstanbul Panorama Evleri konut projesinde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları 24 ay vade ve sıfır faiz ve yüzde 30 peşinat fırsatıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

İstanbul konut projesi Merkez Mahallesi’nde yer alan 1323 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje 3 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Toplam 422 daire yer alıp 26 adet de ticari alan bulunmaktadır. Aynı zamanda 200 metrelik alışveriş caddesi ile de göz kamaştırmaktadır.

İstanbul Panorama Evleri konut projesinde üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 1+1 tip daireler brüt 69 metrekare, 2+1 tip daireler 120 metrekare, 3+1 tip daireler ise 155 metrekare büyüklüğündedir.

İstanbul konu projesi sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde çocuk oyun parkları, özelleştirilmiş peyzaj yer almaktadır. Aynı zamanda Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu, spor salonu gibi olanaklar da mevcuttur. Bunların yanı sıra kamera sistemi, yangın ve alarm sistemi ve 7/24 güvenlik hizmetleri de bulunmaktadır.

İstanbul Panorama Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bağcılar konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 530 bin TL’den başlamaktadır.

69 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 530-540 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 tip daireler brüt 120 metrekare büyüklüğünde olup 1 milyon 44 bin-1 milyon 77 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip brüt 155 metrekare büyüklüğündeki dairelerin fiyatları 1 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Bağcılar konut projesi, metro ve tramvayın kesiştiği noktada yer almaktadır. Bağcılar, Güngören ve Esenler üçgeninde bulunan proje metroya 1 dakikalık mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, deniz otobüsüne de 15 dakika uzaklıktadır.

Tramvaya 3 dakikalık, AVM’ye 3 dakikalık, yeni yapılan şehir parkına da 1 dakikalık mesafede bulunan proje özel fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 246 34 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…