Kategoriler
Proje Haberleri

İstanbul Panorama Evleri’nde peşinde yüzde 15 indirim

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Pearl İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri projesi, toplam 17 bin 534 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projenin yüzde 4’ü satıldı. Proje, toplam üç bloktan meydana geliyor.

İstanbul Panorama Evleri projesi konut tipleri ve sayısı

İstanbul Panorama Evleri projesinde, toplam 498 konut ve 19 ticari ünite yer alıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daireler bulunuyor.

İstanbul Panorama Evleri projesi konut büyüklükleri

İstanbul Panorama Evleri projesindeki 1+1 daireler net 45 metrekare, 2+1 daireler net 80 metrekare, 3+1 daireler ise net 102 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

İstanbul Panorama Evleri projesi teslim tarihi

İstanbul Panorama Evleri projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

İstanbul Panorama Evleri projesi fiyat bilgisi

İstanbul Panorama Evleri projesindeki 2+1 daireler 712 bin TL ila 905 bin TL arasında, 3+1 daireler ise 1 milyon 7 bin TL ila 1 milyon 625 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

İstanbul Panorama Evleri projesi ödeme seçenekleri

İstanbul Panorama Evleri projesinde, tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Ayrıca yüzde 30 peşinat verip kalanı için 60 ay vade yapabilmek de mümkün.

İstanbul Panorama Evleri projesi site özellikleri

İstanbul Panorama Evleri projesinde; kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor.

İstanbul Panorama Evleri projesi nerede yükseliyor?

İstanbul Panorama Evleri projesi; metro ile tramvayın kesişim noktasında yükseliyor. Proje; deniz otobüsüne 15 dakika, tramvaya 3 dakika, alışveriş merkezine 3 dakika, yeni yapılan şehir parkına ise 1 dakika mesafede yer alıyor.

İstanbul Panorama Evleri projesi, Merkez Mah. Güngören Cad. No: 77 Bağcılar/İstanbul adresinde yükseliyor.

Telefon: 0212 246 34 34