Kategoriler
Proje Haberleri

İstasyon Premium fiyat

Kütahya ilinin Merkez bölgesinde İstasyon Premium projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kocaalan İnşaat imzası ile inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bölgedeki diğer projelerden bir adım öne çıkıyor. Projede yer alan konutlar beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı olan alıcılara hitap edecek şekilde sahiplerini bekliyor.

Üç konut bloğundan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Projede yer alan konutlar altı katlı bloklarda bulunuyor. Proje, bünyesinde 74 konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Projedeki konutlar Fatih Mahallesi, Sanat 1 Sokak’ta konumlandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan oluşacak şekilde tasarlandı. İstasyon Premium projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 120 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar 120 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Projede bulunan 3+1 konutların ise iki farklı büyüklük seçeneğinde konutları bulunuyor. 3+1’lerin büyüklüğü 136 metrekare ve 250 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konut fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde belirlendi. İstasyon Premium projesinde yer alan 2+1 konutlar 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 konutlardan 136 metrekare büyüklüğe sahip olanlar ise 340 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projede bulunan 3+1 daire tipindeki konutlardan 250 metrekare büyüklüğe sahip olanlar ise 625 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 274 223 27 14