Kategoriler
Proje Haberleri

İstim Tuzla dükkanları sıfır faiz fırsatı ile satışta

Kadimyapı ve Betacons ortak girişimi tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde hayata geçirilen İstim Tuzla projesinde yer alan dükkanların satışlarına başlandı. Proje içerisinde yer alan ticari üniteler sıfır faiz fırsatı ile satışa sunuluyor.

Ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen projede toplam 777 bağımsız bölüm yer alıyor. Proje teknolojik imkanları ve merkezi konumu ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bir şekilde bir sanayi ve ticaret merkezi  olarak yükseliyor.

Proje özellikleri neler?

Proje özellikleri arasında her noktaya tır ulaşımı, 7.80 ile 13.20 arasında değişen net tavan yüksekliği, ağır taşıma kapasitesi, yüksek elektrik enerjisi, 18 metre koridor genişliği yer alıyor. Projede ayrıca terasta otopark, yüksek istihdam imkanı, özel teknik alanlar, bir çok sosyal alan, yeme ve içme alanları da yer alıyor.

İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla’da yer alan İstim Tuzla projesi ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen ticaret merkezi olarak projelendirildi. Proje Türkiye’nin en modern sanayi sitesi olma özelliğine sahip olacak.

Projenin ilk etabında 470 adet bağımsız bölüme yer veriliyor. Projede yer alan ofisler 87  metrekare ile 100 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı. Projede yer alan dükkanlar ise 100 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı.

İstim Tuzla fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Konumuna ve büyüklüğüne göre fiyatların değiştiği projede yer alan dükkanları fiyatları 1 milyon TL’den başlıyor. 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile projeden bir dükkan sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede teslimlerin ise 2021 yılı içerisinde yapılması planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

İstasyon Mahallesi, Yarış Çıkmazı Sokak, No:1 Tuzla / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje Şekerpınar gişelerine 6 km mesafede, E-5’e sıfır konumda, sahile ve marinaya ise 5 km,  Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 km mesafede yer alıyor.

Tel: 0216 446 44 40 – 41

Diğer proje haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version