Kategoriler
Proje Haberleri

İstinye Home Flats Konakları lansman fiyatlarıyla satışta

İstinye Home Flats Konakları projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zeyda İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 50 adet konut ve 4 adet konak konseptli daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 50 adet konut ve 4 adet konak konseptli daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 61 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekare olmaktadır. Site genelinde 24 saat kesintisiz kamera sistemi tesis edilecektir. Ayrıca merkezi güvenlik kontrolü yapılacaktır. 1 katlı kapalı ve açık alanlarda geniş otopark noktaları bulunmaktadır. Her daire için 1 adet otopark alanları yönetim planıyla eklenti yapılarak teslim edilecektir. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca dairelerde birinci sınıf merkezi ısıtma sistemi yapılacaktır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca gizli ışık bantları ile gizli led aydınlatmalar kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

İstinye Home Flats Konakları konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi Esenler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır.

İstinye Home Flats Konakları fiyatları ne kadardır?

İstinye Home Flats Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede bulunan, brüt 61 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 715.000 TL ile 775.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 975.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 3.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 336 69 56 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…