Kategoriler
Gündem

İstinye Park İzmir açılışı gerçekleşti

Ege Bölgesi’nin önemli yatırım projelerinden biri olan ve Orjin Grup kalitesiyle hayata geçirilen İstinye Park AVM için heyecanla beklenen açılık tarihi belli oldu. İstinye Park İzmir projesi 22 Eylül 2021 tarihi itibarı ile açılmıştır.

İzmir Üçkuyular mevkiinde Orjin Grup kalitesiyle yükselen İstinye Park İzmir yarın itibariyle misafirlerine kapılarını açmıştır. İstinyePark İzmir şehrin en büyük alışveriş merkezi olmaya aday gösterilmiştir. Ayrıca kentin en büyük özel sektör yatırımlarından bir tanesi.

270 adet dükkan, 45 adet restoran ve kafelerin yer aldığı alışveriş merkezinin açılık tarihi Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım aracılığıyla yayınlandı. Ayrıca Yıldırım, konuyla alakalı açıklamasında şunları söyledi;

“Açılışımız 09.09.2019 tarihinde gerçekleşecekti. O zamanlar pandemi yoktu ancak planladığımız zamanda bitiremedik. Bundan dolayı açılışı 2020 Mart’a erteledik. Bu seferde pandemi başladı. Pandemiye girince Eylül 2020 olsun dedik o da olmadı. Ondan sonra Mart 2021’de açılış yapalım dedik. Martta da kiracılarımız uygun olmadı. Bütün kiracılarımız hangi dükkanı kapatıp nereyi açabilirim diye düşünürken yeni bir yer açmaları zor görünüyordu. İnşallah 22 Ekim tarihinde yüzde 92 doluluk oranı ile, açılışı yapacağız.”

İstiyePark İzmir’in günde 45 bin ziyaretçisinin olması planlanıyor. 2 bin 430 hacimli geniş bir otoparkın bulunduğu projenin temeli 2017 Temmuz’da atılmıştı. 4 bin kişiye istihdam sağlanacak İzmir alışveriş merkezinin inşaat ve konsept kalitesi olarak İstanbul’un oldukça üzerinde olduğu ifade edilmektedir.

İstinye Park İzmir’de Yer Alan Mağazalar

Yılda 14 milyon ziyaretçiyi ağırlaması beklenen İstinye Park İzmir projesinde dünyaca ünlü marka ve mağazalar bulunacaktır. İstinye Park İzmir’de yer alan mağazalar neler?

Armani, Beymen, Beymen Club, Calvin Klein, Chanel, Gant, Fred Perry, Massimo Dutti, Vakko, Victoria’s Secret, Zara Home. Ayrıca alışveriş merkezinde Nusr-et’in de restoran açması öngörülmektedir.

İstinye Park İzmir’e Nasıl Giderim?

Alışveriş merkezi İzmir Üçkuyular Mahallesi’nde 14.Sokak üzerinde yer alıyor. Aynı zamanda AVM, İzmir’in Karabağlar İlçesinde konumlandırılmıştır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version