Kategoriler
Proje Haberleri

İstova projesi nerede yükseliyor?

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Yamaç Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen İstova konut projesi, toplam 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi, 4 blokta toplam 500 adet daireden meydana geliyor. Projede 100 adet de ticari ünite bulunuyor. Projede bir de alışveriş merkezi bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 60 metrekare ila 285 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

İstova konut projesi fiyat bilgileri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 662 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 10’luk bir peşinat talep edilip kalan konu fiyatı üzerinden 12. ve 24. aylarda yüzde 15’lik 2 ara ödeme yapılıyor. Yüzde 60’lık kısım için ise 120 ay 0.98 vade farklı şirket bünyesinde vadelendirme yapabilmek mümkün.

İstova konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut.

Asansörlü konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Projedeki dairelerde, ısı pay ölçer de bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje; hastane, alışveriş merkezi ve üniversitelere yakın bir konumda bulunuyor. Proje; Levent ve Beşiktaş’a 5 dakika, Sarıyer’e 10 dakika, İstanbul Havalimanı’na ise 20 dakika mesafede yer alıyor.

İstova projesi, Hamidiye Mah. Serdar Sok. Kağıthane/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Proje ile ilgili bilgilere 0212 295 72 95 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.