Kategoriler
Proje Haberleri

Iva Deluxe Kağıthane ödeme planı

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Iva Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Iva Deluxe Kağıthane konut projesi, 4 bin 337 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

237 adet konutun yer aldığı projede; 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler mevcut. Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 54 metrekare ila 76 metrekare arasında değişiyor.

Iva Deluxe Kağıthane konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler, 330 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 30 peşinat vererek kalan kısım için 24 ay şirket içi vade farksız taksitlendirme yapılırken kişiye özel ve banka kredili ödeme planları da oluşturabilmek de mümkün.

Iva Deluxe Kağıthane konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor. Projede güvenlik, kapalı otopark, restoran, kafe, bilardo alanı, parti alanı, çocuk oyun alanı, futbol sahası, basketbol sahası, sauna, tam donanımlı spor salonu ve açık yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı olanakları var.

Asansörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Geniş bir peyzaj alanına sahip olan projede, ebeveyn banyosu ve ankastre beyaz eşyalar da var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda yükseliyor. Konut projesi, Axis AVM’ye ve Kağıthane Belediyesi’ne sadece yürüme uzaklığında yer alıyor. Konut projesinden metrobüse de kolaylıkla erişmek mümkün.

Iva Deluxe Kağıthane konut projesi, Çağlayan, Ayazma Cad, 34406 Kağıthane/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 7 958 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.